6/11/09

Ferran Soriano


«Jo seré metge i tu, artista», li va dir a Ferran Soriano un dels seus companys del taller de planxa on treballava. Corria llavors l’any 1975, poc abans que l’escultor marxés a Roma amb una beca de sis mesos per formar-se. Ferran és un prestigiós i consolidat artista, conegut per l’escultura, però també treballa amb pintura i gravat.
La primera obra de Ferran Soriano a Sant Boi, va ser «A Gaudí», un homenatge a l’arquitecte que podem trobar a la cruïlla entre la Ronda Sant Ramon, el carrer Pablo Picasso i el Camí del Llor.
Ferran Soriano es un dels artistes catalans mes internacional. Això ho confirmen, les diverses exposicions fetes a les principals capitals de l’art d’arreu el mon. Varies i reconegudes personalitats del món de l’art han descrits amb certesa l’obra del nostre artista. El llibre-catàleg “Ferran Soriano”, amb textos introductoris de Josep Maria Cadena, Gerard Xuriguera, Francesc Candel i altres autors catalans de reconegut prestigi dins el món de l’art i la cultura, fa un recorregut visual per tota l’obra artística de Ferran Soriano.


Per escoltar l'entrivista, premer AQUI


No hay comentarios: