Lectures vora l'aiguaAve Blocaires!!!

Us imagino disposats a emprendre les tan desitjades vacances. És aquest un bon temps per relaxar-se i agafar un llibre que ens ompli les estones mortes de moments vius i plens d’imatges. Penseu que llegir és una bona forma de viatjar al més llunyà dels móns sense pagar ni un duro.
Us vull fer unes petites recomanacions –tenint en comte, és clar, que vosaltres sou sobirans per acceptar-les o passar de llarg–, en matèria de lectures, que us podrien venir bé en aquest xafogosos dies d’estiu. Allà vaig:
En primer lloc “Los hombres que no amaban a las mujeres” de Stieg Larsson. Ed. Destino. Es tracta del primer volum de la trilogia Millennium del citat autor. Novel·la negra d’un escriptor mort abans de conèixer l’èxit. La propera entrega és dirà “La chica que soñaba con una cerilla y un bidón de gasolina”, i segons el meu parer és tracte de bona lectura, amena i gens feixuga. Una noia ha desaparegut fa trenta sis anys i el seu oncle està convençut que és morta. Algú s’encarrega d’enviar-li, cada aniversari, flors seques i emmarcades. Sona bé, oi? No és la típica història de lladres i serenos i és ambientada a Suècia.
També, els més petits, necessiten el seu temps per llegir i començar a ficar-se de ple en la lectura. Per ells estaria molt i molt bé “El noi que tenia mil anys” de Santi Baró. Ed. Barcanova, que tracte d’un noi que ha dormit mil anys i de cop es desperta i s’enfronta a una vida diferent i insòlita. O aquest altre, “El cuerno de Maltea” de José Ramirez Lozano. Ed. Alfaguara. Un nen recorre les teulades de Sevilla amb la seva cabra Maltea i viuen tot d’aventures.


No hay comentarios: